فضایِ مجازی بستری برای نشر مطالب جعلی !! 
از زمانی که شبکات اجتماعی در ایران رونق پیدا کرده است. شاهد رشد روزافزونِ احادیث جعلی هستیم. احادیثی که در کتب شیعه هیچ اثری از آنان نیست. متاسفانه شیعیان بدون بررسی منبع حدیث آن را منتشر میکنند و بعد مبارزه با این احادیث جعلی نه تنها سخت میشود بلکه کار را به جایی میرساند که به یکدیگر تهمت های ناجور میزنند. چرا شیعیان احادیثی که هیچ اطلاعی از منبع و سند آن ندارند را نشر میدهند؟ این احادیث که مطابق میل عده ای جعل میشود و محتوایی کاملا عوامانه دارد. اما وقتی این حربه که آدرس های جعلی میدادند لو رفت و برخورد شد، رو به ادرس دادن از کتب خطی دادند! استدلال جدید این است که نسخه خطی آتش گرفته! امروز هم که علنی میگویند این احادیث سند ندارد و یک روز سند آن پیدا میشود! سبحان الله! اشخاصی که این دسته از روایات را نوشته و دروغ به معصوم می بندند میدانند که گناه کبیره است؟ اگر روزه باشند، روزه آنها باطل است؟ جایگاهشان دوزخ است و این نوع احادیث مساوی با خروج از اسلام است؟ کسانی که نشر میدهند در گناه آنها هم شریک هستند. 
بدون اطلاع لطفا حدیثی را نشر ندهید. هر جمله ای که اول آن اسم یکی از معصومین علیهم السلام آمده بود سریع به عنوان حدیث قبول نکنید. ابتدا منبع آن را نگاه کنید و بعد از اطمینان از صحت ادرس آن نشر دهید. 
ان شاء الله تعدادی از این احادیث جعلی را آورده و بررسی می نماییم. 

فضای مجازی بسر خطرناک دین

امامان معصوم چه زمانی انتخاب شدند؟

احادیث ,نشر ,جعلی ,منبع ,است؟ ,میشود ,این احادیث ,احادیث جعلی ,آن را ,و بعد ,احادیثی که

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه صنعتی کاوه - گاوصندوق کاوه نرم افزاری آموت از ما دقیق ترین ها را بخواهید دانلود مقاله، تحقیق دانشجویی و دانش آموزی و تجربیات معلمان جاکفشی ، میزتلویزیون قاب آینه کنسول دانش تجربی طراحی سایت ، سئو ،تبلیغات در گوگل معرفی بهترین فروشگاههای لوازم جنسی فن کویل - قیمت فن کویل سقفی زمینی و دیواری فکرسبز